Feestje op maat

Geen enkele bijeenkomst of festiviteit is naar onze mening hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen, idealen en dromen over hoe een topfeest eruit moet komen te zien. Daarom luisteren wij graag naar de specifieke wens van de opdrachtgever en proberen zo samen een perfect feestje op maat neer te zetten. Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden, nodigen we je graag een keer uit voor een bakkie en een goed gesprek.

Bistro & Bar

De Bistro met aangrenzend landelijk terras biedt volop mogelijkheden voor gezelschappen tot 80/100 personen. Bijna alles is mogelijk!

Dorts Stube

Aan de zijkant van Bistro Bar d’n Dort vindt je onze deels overdekte gezellige buitenlocatie; Dorts Stube. Geopend vanaf medio april tot en met eind september, is deze locatie alleen te reserveren voor besloten aangelegenheden tot 80/100 personen.  Denk hierbij aan een familiedag, personeelsfeestje, verjaardag of een gezellig samen zijn met jouw vriendengroep. Knus met een kleiner gezelschap, maar zeker net zo gezellig met een grotere groep. Terwijl de kids zich kostelijk vermaken op één van de speeltoestellen, laat de rest van de groep zich lekker in de watten leggen door een van tevoren afgesproken arrangement.

Dorts Festivalterrein

Grenzend aan Dorts Stube vindt je ons uitgestrekte weiland. Dit weiland biedt volop kansen voor een feest om nooit meer te vergeten. Er is zoveel mogelijk dat het te veel is om op te schrijven. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om samen alle opties te bekijken.

Trouwen bij d’n Dort

Samen historie schrijven, zeg JA!

Tegenwoordig kun je in de gemeente Oss trouwen waar je maar wilt, zo dus ook bij Bistro Bar d’n Dort.

Zeg ja in de ongedwongen huiskamer sfeer van onze knusse locatie. Samen met een wat kleiner gezelschap bij de warmte van de oude potkachel, of op ons terras bij een koel zomerbriesje. Of wat dacht je anders van romantisch in de oplucht op ons naast gelegen grasveld?!

Samen met de door jouw gekozen Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand zorgen wij er graag voor dat jullie huwelijksdag er eentje wordt om nooit te vergeten.

Een onvergetelijke trouwdag hoeft niet duur te zijn. Door met “het arrangement op maat” concept te werken is trouwen bij Café d’n Dort voor ieder budget toegankelijk. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met jullie en stellen op manier jullie droomdag samen.

Reageren
Hallo,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!