Feestje op maat

Geen enkele bijeenkomst of festiviteit is naar onze mening hetzelfde. Iedereen heeft eigen wensen, idealen en dromen over hoe een topfeest eruit moet komen te zien. Daarom luisteren wij graag naar de specifieke wens van de opdrachtgever en proberen zo samen een perfect feestje op maat neer te zetten. Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden, nodigen we je graag een keer uit voor een bakkie en een goed gesprek.

DORT’S STUBE

Besloten feesten midden in de polder voor jong en oud! Aan de zijkant van het pand vindt je onze deels overdekte buitenlocatie; Dorts Stube. Deze locatie is alleen af te huren voor besloten aangelegenheden. Denk hierbij aan een familiedag, personeelsfeestje, verjaardag of een gezellig samen zijn met jouw vriendengroep. Knus met een kleiner gezelschap, maar zeker net zo gezellig met een grotere groep. Terwijl de kids zich kostelijk vermaken op één van de speeltoestellen, laat de rest van de groep zich lekker in de watten leggen door een van tevoren afgesproken arrangement.

CAFÉ & TERRAS

Het café met het aangrenzende terras biedt volop mogelijkheden voor gezelschappen tot 100 / 150 personen. Bijna alles is mogelijk!

FEESTJE THUIS (Dort @ Home;)

Wij leveren graag een tap met de nodige toebehoren, een koelkast, glaswerk, bijbehorende drank & culinaire invulling gewoon bij je thuis

de Hapjesplanken

De laatste crisis heeft niet alleen maar miserie gebracht, zo is een nieuwe trots van d’n Dort geboren; de Hapjesplanken. Goed gevulde borrelplateau’s in allerlei soorten en maten om thuis van te genieten. Voor meer informatie kijk www.dehapjesplanken.nl

TROUWEN BIJ D'N DORT

Samen historie schrijven, zeg JA!

Trouwen bij d’n Dort

Samen historie schrijven, zeg JA!

Tegenwoordig kun je in de gemeente Oss trouwen waar je maar wilt, zo dus ook bij d’n Dort. Het oudste etablissement van de regio, met het prachtigste uitzicht over de uitgestrekte polders.

Zeg ja in de ongedwongen huiskamer sfeer van deze knusse locatie. Samen bij de warmte van de oude potkachel, of bij een koel zomerbriesje op ons terras. Of wat dacht je van romantisch in de oplucht bij ons naast gelegen grasveld?!

Samen met Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand Nynke Stein zorgen wij er graag voor dat jullie huwelijksdag er eentje wordt om nooit te vergeten.

Een onvergetelijke trouwdag hoeft niet duur te zijn. Door met “het arrangement op maat” concept te werken is trouwen bij Café d’n Dort voor ieder budget toegankelijk. Graag bespreken wij alle mogelijkheden met jullie en stellen op manier jullie droomdag samen.