Welkom bij Café D'n Dort

Op de grens tussen Haren en Berghem bevind zich, verscholen achter een eeuwenoude populier, het oudste café van de regio: Café Herberg d’n Dort

Wanneer u één stap binnen dit rustieke kroegje zet waant u zich meteen jaren terug in de tijd. Deze ervaring maakt dat familiebedrijf d’n Dort al zo’n 150 jaar een begrip is binnen dit veelzijdige gebied. De afwisseling van rivier de Maas, een onveranderd poldergebied, historische vestigingsstadjes, verschillende kerkdorpen en de avontuurlijke bossen van Herperduin binnen een straal van vijf kilometer maakt de omgeving van het café zo ontzettend bijzonder.

Het is dit Brabantse cafeetje waar de kastelein naast zijn veelzijdige assortiment, nog graag zijn liefde voor de streek met u deelt. Waar de bij toeval passerende gast of een gewone stamgast nog zijn bier uit een flesje kan drinken. Het is dit cafeetje waar iedereen komt om van het Brabantse leven te genieten.

Agenda
Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.
Volledige agenda
Locatie

Café d’n Dort is gelegen aan de Hertogswetering, door de bewoners van dit gebied ook wel “d’n Wittering” genoemd. Deze baant zich kronkelend een weg door het natuurgebied de Groenendijk, wat zorgt voor een prachtig uitzicht. Het terras van de kroeg is gevestigd aan de voorzijde van het café en kijkt uit over dit kabbelende riviertje. Zo’n 50 personen kunnen hier neerzakken voor bijvoorbeeld een tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht, of gewoon voor een gezellige borrel tijdens een lange zomeravond.

Ook in de winter is het goed toeven bij d’n Dort. De oude potkachel zorgt dan voor een aangename warmte tijdens de koude maanden. Daarnaast is het Groenendijkgebied ook rond deze tijd van het jaar prachtig. Zie hoe vele trekvogels een pauze nemen of als je geluk hebt een ree voorbij springen.

Openingstijden
Maandag 19.00 – 00.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14.30 – 00.00 uur
Donderdag 19.00 – 00.00 uur
Vrijdag 14.30 – 00.00 uur
Zaterdag 14.30 – 00.00 uur
Zondag 10.30 – 00.00 uur
Reageren
Hallo,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!