wistudat

Wist u dat..?

Na zo’n 150 jaar is Café d’n Dort nog steeds volop in ontwikkeling. Daarom houden wij jullie graag op de hoogte wat er alleen binnen en rondom onze kroeg gebeurd.

Wist u dat, er tegenwoordig ook diverse kleine gerechten en hapjes plankjes geserveerd worden op ons terras. Ieder seizoen staan er andere lekkernijen centraal.

Wist u dat ,wij dit voorjaar vele nieuwe activiteiten en arrangementen introduceren. Van een Dort’s PubKwizz tot op pad met het Maasmeander Treintje. Kijk voor meer informatie op deze website onder het kopje Activiteiten & Arrangementen.

Wist u dat ,wij het gehele jaar door een lekkere actie hebben; warm ambachtelijk appelgebak met vanillesaus, slagroom, koffie/thee en een neutje voor maar 4,90 euro.

Wist u dat ,het bij ons op het terras goed toeven is en u tijdens een lekker hapje of drankje kunt genieten van het mooiste polderuitzicht. Tevens houden wij onze speciaal bier- en wijnkaart continue up-to-date en hebben iedere maand lekkere acties.

Wist u dat, u tijdens een korte of lange stop uw elektrische fiets bij ons kunt opladen.

Wist u dat, wij het gehele jaar door verschillende gezellige evenementen organiseren. Houd voor foto’s en meer informatie onze Facebook-pagina goed in de gaten.

Wist u dat, wij uw ideeën en eventuele op- of aanmerkingen op prijs stellen. Wij horen graag van u.

Reageren
Hulp nodig?
Hallo,
Heb je een vraag? Stel hem via WhatsApp!